Vacature Terminaltrekker chauffeur 5 ploegendienst

Terminaltrekker chauffeur 5 ploegendienst in Spijkenisse

Wil jij bij een internationale organisatie aan het werk als terminaltrekker chauffeur in de 5 ploegendienst met een salaris tot €3.400,- per maand? Ben jij een gedreven persoon en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als terminaltrekker chauffeur heb jij de belangrijke taak om het eindproduct vanuit silo's in containers te vervoeren naar de juiste bestemming. Hiervoor rijd jij zelfstandig over het terrein met een terminaltrekker en bedien je enkele installaties om het eindproduct in containers te laden. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Jij bent verantwoordelijk voor het verrijden van trailers en containers van de silo's naar verschillende opslaglocaties met behulp van een terminaltrekker. Daarnaast bedien jij ook installaties om het eindproduct vanuit silo's in trailers en containers te laden. Het is van groot belang dat dit proces efficiënt, veilig en continu wordt voortgezet. Jij zal als terminaltrekker chauffeur de volgende werkzaamheden gaan uitvoeren:

  • Het besturen van een terminaltrekker.
  • Het laden en lossen van containers vanuit silo's op het terrein.
  • Vervoeren van containers & trailers over het terrein.
  • Administratieve werkzaamheden.Functie:Terminaltrekker chauffeur 5 ploegendienst, Logistiek medewerker
Startdatum:08-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Spijkenissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de spijkenissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Spijkenisse
  2. Terminaltrekker chauffeur 5 ploegendienst Pro Industry 08-09-2023

Bekijk ook andere vacatures