Sunleaves Zuid-Holland wordt e-WNDR!

Sunleaves Zuid-Holland wordt e-WNDR!

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Spijkenisse en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

e-WNDR heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-04-17:  We veranderen onze naam! Vanaf vandaag zijn we niet meer Sunleaves Zuid-Holland, maar gaan we door het leven als e-WNDR. Met een nieuwe naam komen ook nieuwe veranderingen. e-WNDR gaat jouw gids zijn tijdens jouw verduurzamingsreis om ervoor te zorgen dat jij kunt gaan besparen op je energierekeningen.

Uitbreidingen

Om deze besparingen nog beter te kunnen doen, wordt het productassortiment flink uitgebreid. Zo gaan we starten met isolatie, airco's en staat in de toekomst zelfs warmtepompen op het programma.

Komende periode

De transitie naar e-WNDR zal de komende maanden plaatsvinden en naar verwachting in juni voltooid zijn. Tijdens deze periode zullen we onze identiteit vernieuwen, onze merkpositionering versterken en onze bedrijfsactiviteiten stroomlijnen om nog effectiever te zijn in het leveren van waarde aan onze klanten en partners. Denk hierbij aan korte lijnen met contact via WhatsApp en meer kennis uitwisseling..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van e-WNDR.

Deel dit bericht:

Redactie Spijkenissekrant

Welkom op de externe berichten pagina van Spijkenissekrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Sunleaves Zuid-Holland wordt e-WNDR!

Nog meer externe nieuwsberichten