Stichting ZWBT organiseert 100% Zorg en Welzijn campagne!

Stichting ZWBT organiseert 100% Zorg en Welzijn campagne!

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Spijkenisse en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

100% zorg en welzijn heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-28:  Stichting ZWBT ontwikkelt en voert bewustwordingscampagnes uit in de zorg- en welzijnssector, en de bouw- en technieksector, gericht op voortgezet onderwijs. We willen leerlingen inspireren en enthousiasmeren voor deze vakgebieden en een brug slaan tussen onderwijs en arbeidsmarkt door opleiders en bedrijven te werven om kennis over te dragen via innovatieve methoden en praktijkvoorbeelden. We monitoren leerlingen van het voortgezet onderwijs tot aan hun eerste baan om duurzame kennisoverdracht te waarborgen en een kwalitatieve aansluiting te behouden.

Onze missie is om de kwaliteit van de zorg- en bouwsector te waarborgen en een bijdrage te leveren aan het oplossen van de tekorten. De 100% campagnes richten zich op VO scholieren om hen actief kennis te laten maken met de mogelijkheden die het werkveld van zorg en welzijn, bouw en techniek te bieden heeft, zowel inhoudelijk als de werkgevers die zich binnen deze branche bewegen. Dit is essentieel om nieuwe collega's aan te trekken en ervoor te zorgen dat het huidige personeel aanblijft.

Op woensdag 3 april staat de 100% zorg en welzijn truck bij Zadkine Sportlaan 13 Spijkenisse. Leerlingen van diverse scholen in Spijkenisse gaan d.m.v. een VR beleving kennis maken met zorg en welzijn in een speciale truck. Tevens zal Zadkine uitleg geven over diverse zorgopleidingen.

Wilt u bij de opening aanwezig zijn stuur dan een mail via info@100pzorgenwelzijn.nl.

Wilt u een afspraak maken met de voorzitter van de stichting (dhr Niek Nelissen) kunt u dat ook doen via de mail.

https://www.youtube.com/watch?v=DpsmEWBdJMs.

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van 100% zorg en welzijn.

Deel dit bericht:

Redactie Spijkenissekrant

Welkom op de externe berichten pagina van Spijkenissekrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Stichting ZWBT organiseert 100% Zorg en Welzijn campagne!

Nog meer externe nieuwsberichten