GEMEENTEBLADGemeente Nissewaard - Aanvraag omgevingsvergunning het plaatsen van een dakkapel op de zolder verdieping Ibishoek 2, 3201 HD Spijkenisse

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente Nissewaard heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor: Het plaatsen van een dakkapel op de zolder verdiepingActiviteitenBouwenDakkapel plaatsenWaarIbishoek 2 3201 HD SpijkenisseSoort procedureGewoon (regulier).DossiernummerCLZ-2023-001120Datum ontvangst03-12-2023Bezwaar U kunt geen bezwaar maken tegen deze aanvraag. Meer weten?Wilt u meer weten over de aanvraag? Bel dan naar het team Vergunningen,toezicht en handhaving, telefoonnummer: 140181 of stuur een e-mail naar gemeente@nissewaard.nl.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Spijkenisse. Bekijk alle Bekendmakingen Spijkenisse in .

https://spijkenissekrant.nl/bekendmakingen-spijkenisse/

Deel dit bericht:

Redactie Spijkenissekrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Spijkenissekrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Spijkenisse.

Gerelateerde berichten