Vacature Eerste Automonteur

Eerste Automonteur in Spijkenisse

Van Mossel Automotive Groep

Eerste automonteur

Spijkenisse , Zuid-Holland , Nederland Werkplaats

Functieomschrijving

Heb je ervaring als automonteur maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Werk jij graag met de nieuwste technieken en moderne apparatuur? Vind jij het fijn om te werken in een werkplaats waar veel kennis en ervaring is? Lees dan snel verder!
Wat ga je doen?
Bij onze gezellige Van Mossel Renault en Dacia vestiging in Spijkenisse kunnen wij wel wat versterking gebruiken in de werkplaats. Wij werken hier met 6 monteurs en kunnen wel een eerste monteur gebruiken. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud aan de auto's van onze klanten. Je voert APK keuringen uit en verzorgt groot onderhoud van de auto. Dit doe je voornamelijk aan auto's van het merk Renault en Dacia, echter bieden wij onze klanten een premium service aan. Hierdoor komt het ook geregeld voor dat je aan auto's sleutelt van andere merken. Jouw werkzaamheden in het kort:

 • Stellen van diagnoses bij mechanische en elektrische storingen;
 • Uitvoeren van APK keuringen;
 • Uitvoeren van onderhoud en reparaties aan auto's.

Vereisten

Wie ben jij?
In deze rol spreekt het voor zicht dat jij een echte vakspecialist bent. Je hebt een grote interesse voor auto's. Je levert geen half werk af, streeft naar een hoge klanttevredenheid en vindt het prettig om samen te werken. Je werkt nauwkeurig en vindt een goede service leveren erg belangrijk. Daarnaast herken je je in het onderstaande profiel:

 • Afgeronde MBO 3 opleiding tot autotechnicus;
 • Bij voorkeur gediplomeerd APK keurmeester of bereid om je diploma te behalen;
 • Fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Group uitgegroeid tot het grootste en leukste autobedrijf van de Benelux. Wij zijn ambitieus, groeien hard en zijn nog lang niet uitgegroeid. Ondanks dat wij inmiddels een groot bedrijf zijn, zijn wij nog steeds een familiebedrijf. Deze familiare sfeer is dan ook goed voelbaar op onze vestiging in Spijkenisse. In totaal werken wij hier met 12 collega's hard om onze klanten een goede service te bieden en de verwachting van hen te overtreffen. In de werkplaats werken wij in totaal met 6 collega's. Wij helpen onze klanten graag zo goed mogelijk en dit doen we samen. Wanneer iemand van ons hulp nodig heeft, helpen wij elkaar. Dit doen we met succes want wij zijn een begrip in de omgeving van Spijkenisse en onze klanten weten ons te vinden. Naast het hard werken vinden wij het ook belangrijk dat er een goede sfeer op de werkvloer hangt. Zo lunchen wij iedere dag samen, is er op vrijdag ruimte voor een vrijmibo en hebben wij geregeld een uitje. Je werkplek is uitgerust met moderne apparatuur en je houdt je kennis up to date met trainingen en opleidingen. Je kunt dus steeds beter worden in je vak! Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring;
 • Personeelskorting op je auto, onderdelen en verzekeringen voor het hele gezin;
 • Regie over je eigen loopbaanontwikkeling;
 • Mogelijkheid tot het behalen van je APK en EV papieren;
 • Het vrijblijvend volgen van trainingen, cursussen en workshops naar keuze;
 • Onbeperkt toegang tot de Van Mossel Academy;
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie!


Functie:1e automonteur
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Spijkenissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de spijkenissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Spijkenisse
 2. Eerste Automonteur Leapfrog 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures