Vacature Commercieel Medewerker

Commercieel Medewerker in Hoogvliet Rotterdam

Ik breng je graag in contact met de juiste collega.

  • Diensten
    • Verhuur en verkoop

Commercieel Medewerker

  • Locatie: Hoogvliet

  • Uren: 39,5

Delen via:

De baan

Peinemann Hoogwerksystemen B.V. is gespecialiseerd in de verhuur van o.a. hoogwerkers, verreikers, rolsteigers, hangbruggen, loopvloeren, gevelsteigers, ladders en trappen. Servicegerichtheid en hoogstaande kwaliteit die wij aan onze klanten kunnen leveren zijn voor ons een belangrijke succesfactor. De activiteiten vinden plaats vanuit Hoogvliet, Amsterdam, Apeldoorn en Elsloo. Voor de locatie Rotterdam Spaanse Polder zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks aannemen van de binnenkomende verhuuropdrachten, hetzij telefonisch of via e-mail. Het vertalen hiervan in overleg met de transportplanning om een optimale operationele inzet te krijgen. Het beheer en documenteren van bovenstaande werkzaamheden behoort ook tot je takenpakket.

We zoeken een leuke collega die goed past binnen ons team van jonge en gedreven mensen. We zoeken iemand die het leuk vindt om contact te hebben met klanten en hier energie uithaalt.

Jouw profiel

Voor deze fulltime functie denken wij aan een collega met minimaal MBO-niveau met daarnaast affiniteit met techniek. Je hebt kennis van de Engelse taal in woord en geschrift en bent bekend met Office-programma's als Word en Excel. Het zou enorm fijn zijn als je ervaring hebt met de verhuur van equipment.

Ons aanbod

De Peinemann Groep is een solide, flexibele, servicegerichte en zeer succesvolle onderneming en heeft een goede reputatie in de markt opgebouwd. Peinemann heeft een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en biedt de mogelijkheid deel te nemen aan een opleidingsprogramma.

- Is dit de baan voor jou? E-mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer PCH 15.11.2022. naar .

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , ( Adjunct Directeur)

Contact

+31 (0)10 295 50 00

Bezoekadres

Peinemann Mobilift Groep B.V.

Nieuwe Langeweg 40

3194 DB Hoogvliet

Postbus 189

3190 AD HoogvlietFunctie:commercieel medewerker
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Peinemann Mobilift Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Spijkenissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de spijkenissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Spijkenisse
  2. Commercieel Medewerker Peinemann Mobilift Groep 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures