Vacature Basis Psycholoog

Basis Psycholoog in Poortugaal

 • Redactie Spijkenisse
 • Unknown

Basis Psycholoog in Poortugaal

Basis psycholoog midden Nederland

Jij bent namelijk een breed opgeleide professional met de behoefte om te werken binnen een vernieuwende organisatie. Samen bepalen wij waar jij het beste past en waar jij je het beste kan ontwikkelen. Als basis psycholoog voer je intakes en werk je deze uit. Aansluitend wordt er een behandelplan opgesteld. Deze stel je niet alleen op, maar in continue samen- en wisselwerking in het multidisciplinaire behandelteam. Daarnaast krijg je werkbegeleiding van een GZ-psycholoog en werk je samen met multidisciplinair team die bestaat uit (GZ-)psychologen, vaktherapeuten, casemanagers, (sociaalpsychiatrisch) verpleegkundigen.

Uiteraard heb je daarnaast ruimte voor dat wat jij belangrijk vindt, om je eigen professionele ontwikkeling een boost te geven. Wij vinden jouw competenties en wensen belangrijke uitgangspunten bij de invulling van de functie.

Wat ga je doen:

 • Uitvoeren (samen met regiebehandelaar) en uitwerken van intakes
 • Opstellen behandelplannen
 • Geven van (hoofdzakelijk) individuele behandelingen, onder andere CGT, trauma, AR op Maat etc.
 • Uitvoeren van diagnostische onderzoeken
 • Routine Outcome Monitoring
 • Uitvoeren van risicotaxaties en delictanalyses

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde opleiding WO Master psychologie, waarbij het een pré is als je ervaring hebt in de (forensische) psychiatrie. Samen met jou wordt gekeken waar je het beste inzetbaar bent al naargelang je expertise en je ervaring. Je kunt goed aansluiting vinden bij de doelgroep en je collega's. Jij past goed bij ons als je nieuwsgierig bent, maar vooral ook creatief. Je kunt flexibel denken, want dat vragen onze patiënten dagelijks van ons.

Wij bieden jou?

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 60 met een maximaal salaris van €5.335 bruto per maand o.b.v. 36-urige werkweek. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.

Bij Fivoor ontvang jij daarnaast:

 • een jaarlijkse vakantietoeslag van 8%;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 166 vakantie uren én 35 extra verlofuren (per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband) in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kan je jaarlijks sparen en gebruiken voor bijvoorbeeld een sabbatical;
 • een reiskostenvergoeding, waarbij de reiskostenvergoeding voor dienstreizen per auto (€ 0,33ct netto) erg aantrekkelijk is;
 • een "meerkeuzesysteem" arbeidsvoorwaarden, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld extra verlof, aanschaf van een fiets, sportschoolabonnement, studiekosten of het lidmaatschap van een vakbond of beroepsvereniging;
 • flinke korting op verzekeringspakketten zoals op je zorgpremie en voor je auto, opstal en inboedel;
 • de mogelijkheid tot het volgen van diverse E-learnings, vakgerelateerde cursussen en beurzen, congressen en opleidingen.

Fivoor Ambulant is de forensisch psychiatrische polikliniek voor volwassenen en jeugdigen. Het biedt ambulante topzorg en levert daarmee een gerichte bijdrage aan een veilige samenleving door het risico op (mogelijk) delict gedrag van de patiënten te verminderen. Door nauwe samenwerking met de universiteit van Tilburg en van Rotterdam is wetenschappelijk onderzoek en het meten van het effect van behandeling volop in ontwikkeling.

Fivoor Ambulant heeft momenteel vestigingen door heel Nederland. Fivoor Ambulant kenmerkt zich in een laagdrempelig beleid naar de doelgroep. Wij werken zoveel mogelijk met evidence-based behandelmethodieken en het kwaliteitsdenken is in alle processen terug te vinden. In de caseload is een groot spectrum aan psychiatrische stoornissen aanwezig, van milde gedragsproblematiek tot persoonlijkheidsstoornissen, schizofrenie en autisme.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Stefan Bruinsma (teammanager bedrijfsvoering via . Heb je vragen over het wervingsproces neem dan contact op met onze collega van recruitment via .


Functie: basis psycholoog Startdatum: 4-1-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: WO Contracttype: Vast Salaris: 5335 - 5335 Uren per week: 32 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de spijkenissekrant.

 1. Basis Psycholoog Fivoor 04-01-2024


Functie:basis psycholoog
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5335 – 5335
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fivoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Spijkenissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de spijkenissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Spijkenisse
 2. Basis Psycholoog Fivoor 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures