Vacature Adviseur Uitvoering Maatschappelijke Ontwikkeling

Adviseur Uitvoering Maatschappelijke Ontwikkeling in Spijkenisse

Adviseur Uitvoering Maatschappelijke Ontwikkeling

NL

Adviseur Uitvoering Maatschappelijke Ontwikkeling

gemeente Nissewaard Spijkenisse

Solliciteer nu

Wat is vereist?

 • Afgeronde hbo-opleiding
 • Kennis op het gebied van Wmo, Jeugd of Meervoudige complexe casuïstiek, zoals huiselijk geweld, bemoeizorg of GGZ
 • Je snapt wat het werken in een politiek bestuurlijke omgeving inhoudt
 • Goede ideeën om kunnen zetten in de praktijk
 • Uitdagingen aan kunnen pakken en afdelingen aan elkaar kunnen koppelen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Zelfstandig, actief en initiatiefrijk

Wat krijg je?

 • Maximaal €5.247 bruto p/m (schaal 10 CAO gemeenten), afhankelijk van kennis en ervaring en o.b.v. een 36-urige werkweek
 • IKB (17,05% flexibel in te zetten)
 • 36-urige werkweek
 • 194,4 vakantie-uren o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden via het Individueel Keuzebudget
 • Inrichten thuiswerkplek (€ 750,- budget voor inrichten thuiswerkplek per 7 jaar)
 • Fietsregeling (€2000,- budget fietsregeling per 3 jaar)
 • Reiskostenvergoeding (volledige vergoeding OV óf € 0,21 per km (min. 10 km, max. 40 km enkele reis

Stel direct een vraag

Marianne Slegers

Als Adviseur Uitvoering Maatschappelijke Ontwikkeling bij de gemeente Nissewaard ben je verantwoordelijk voor het geven van advies op organisatorisch niveau en het ondersteunen van je Teamleider met diverse uitvoeringspraktijken. Daarnaast initieer je noodzakelijke ontwikkelingen of projecten. Je hebt een belangrijke rol binnen het team en bent in staat om de vertaalslag te maken tussen wat de uitvoering nodig heeft naar beleids-, kwaliteits- of teamleidersniveau en vice versa.

In deze functie heb je veel interne overleggen, begeleid je projecten, geef je advies over verbeteringen en verwerk je administratie. Je hebt de mogelijkheid om op eigen initiatief zaken uit te werken en vorm te geven aan deze redelijke nieuwe functie in een nieuw team.

Je komt terecht in het team Regie Maatschappelijke Ondersteuning. Dit team biedt ondersteuning aan inwoners met complexe problematiek, zoals huiselijk geweld, jeugd- en woonoverlast, psychische of psychiatrische problematiek, zorgmijding en opvoedproblematiek met een veiligheidscomponent. Het team bestaat uit drieëntwintig medewerkers waaronder de Teamleider, verschillende Regisseurs, Klantmanagers en Doorbraakregisseurs. Het is een nieuw team in opbouw, waarbij er aandacht zal zijn voor teambuilding en jij daarin ruimte krijgt om je te ontwikkelen in je rol. Daarnaast geeft de teambuilding mogelijkheid om dichter bij elkaar te komen.

Dit betreft een redelijk nieuwe functie in een nieuw team. Het is nog volledig in opbouw. Samen met je Teamleider ga je deze functie vorm geven.

<p>Als <strong>Adviseur Uitvoering Maatschappelijke Ontwikkeling</strong> bij de gemeente Nissewaard ben je verantwoordelijk voor het geven van advies op organisatorisch niveau en het ondersteunen van je Teamleider met diverse uitvoeringspraktijken. Daarnaast initieer je noodzakelijke ontwikkelingen of projecten. Je hebt een belangrijke rol binnen het team en bent in staat om de vertaalslag te maken tussen wat de uitvoering nodig heeft naar beleids-, kwaliteits- of teamleidersniveau en vice versa.<</p> <p>In deze functie heb je veel interne overleggen, begeleid je projecten, geef je advies over verbeteringen en verwerk je administratie. Je hebt de mogelijkheid om op eigen initiatief zaken uit te werken en vorm te geven aan deze redelijke nieuwe functie in een nieuw team.<</p> <p>Je komt terecht in het team Regie Maatschappelijke Ondersteuning. Dit team biedt ondersteuning aan inwoners met complexe problematiek, zoals huiselijk geweld, jeugd- en woonoverlast, psychische of psychiatrische problematiek, zorgmijding en opvoedproblematiek met een veiligheidscomponent. Het team bestaat uit drieëntwintig medewerkers waaronder de Teamleider, verschillende Regisseurs, Klantmanagers en Doorbraakregisseurs. Het is een nieuw team in opbouw, waarbij er aandacht zal zijn voor teambuilding en jij daarin ruimte krijgt om je te ontwikkelen in je rol. Daarnaast geeft de teambuilding mogelijkheid om dichter bij elkaar te komen.<</p> <p><strong><em>Dit betreft een redelijk nieuwe functie in een nieuw team. Het is nog volledig in opbouw. Samen met je Teamleider ga je deze functie vorm geven.<</em></strong></p>

Als je het leuk vindt om zelfstandig te werken, je graag veelvuldig met collega's kunt overlegt en je het een uitdaging vindt om met jouw kennis van de praktijk en processen de vertaalslag naar beleid/kwaliteit te maken, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Adviseur Uitvoering Maatschappelijke Ontwikkeling


Op een leuke werkdag heb je een reeks succesvolle afspraken waarin je daadwerkelijke stappen zet om verschillende onderwerpen verder te brengen. Je werkt samen met verschillende mensen aan diverse onderwerpen en krijgt te horen dat ze blij zijn met jouw input.

Op een matige werkdag heb je moeite om de juiste mensen bij jouw projecten te betrekken, waardoor het lastig is om vooruitgang te boeken. Daarnaast kunnen onverwachte beslissingen van anderen binnen de organisatie je dag verder bemoeilijken.

 • Ma
 • Di
 • Wo
 • Do
 • Vr

 • Ma

 • Di

 • Do

Voorbeeld uit de praktijk

Een van de Regisseurs komt naar je toe met een complexe casus waar hij/zij niet verder mee komt vanwege een organisatorische hindernis. Wat doe je?

Groeipad

De gemeente Nissewaard beschikt over een opleidingsbudget, waarmee medewerkers functie inhoudelijke opleidingen en trainingen kunnen volgen, maar ook coaching. Binnen de gemeente staat een groeipad niet vast, maar door de grootte van onze organisatie zijn er genoeg kansen om door te groeien binnen of buiten je functie.

Adviseur Uitvoering Maatschappelijke Ontwikkeling

Werken bij gemeente NissewaardFunctie:adviseur uitvoering maatschappelijk ontwikkeling
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5247 – 5247
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Nissewaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Spijkenissekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de spijkenissekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Spijkenisse
 2. Adviseur Uitvoering Maatschappelijke Ontwikkeling Gemeente Nissewaard 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures